Om torenhoge premies en slechte rendementen voor de pensioenen van medewerkers te voorkomen, besloot technische uitzendorganisatie Aditech een deel van haar personeel op de payroll te zetten bij Please. Aan het woord over deze keuze is Martijn Lussenburg, Financieel Directeur bij Aditech.

“Op een bepaald moment zijn wij voor een keuze komen te staan die niet alleen verregaande financiele gevolgen had kunnen betekenen voor onze medewerkers, maar ook voor Aditech als bedrijf. Toen is het contact met Please ontstaan. We hebben een deel van onze medewerkers overgeheveld naar Please. Please heeft enorm met ons meegedacht om het voor ons personeel en Aditech goed te regelen en dat doen ze nog steeds. Dat waarderen we erg. Er is altijd tijd en ruimte om met Please te sparren”, aldus Martijn.

Aditech is inmiddels sinds 2013 klant bij Please. Van de 600 technici die het uitzendbureau heeft, staan er 325 op de loonlijst bij Please. Ontzorgen en het goed willen regelen voor Please was daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Ontzorgen en advies

Martijn Lussenburg, financieel directeur bij technisch uitzendbureau Aditech: “Los van het feit dat Please ons ontzorgt met de administratie en het contractbeheer van onze medewerkers, adviseren ze ons ook goed. Please heeft ontzettend veel kennis en adviseert ons regelmatig over relevante en actuele wetgeving. Ook onze wensen voor het urenregistratiesysteem UurOnline worden altijd serieus genomen en snel opgepakt door Please.”

Hij vervolgt: “Doordat Please ons beschouwt als partner, zien wij hen als meer dan een leverancier. Dat zorgt voor een hele evenwichtige relatie. We zijn een klant met veel uitzonderingen. Maar Please denkt altijd mee en doet vooral de gewone dingen ongewoon goed.”

Wat betekent Please voor Aditech?

  • Salarisadministratie
  • Contracten opstellen
  • Verzuimbeheer en advies
  • Juridisch advies
  • Snelheid
Financieel directeur Aditech

Martin Lussenburg

Doordat Please ons beschouwd als partner, zien wij hen als meer dan een leverancier. Dat zorgt voor een hele evenwichtige relatie. We zijn een klant met veel uitzonderingen. Maar Please denkt altijd mee en doet vooral de gewone dingen ongewoon goed.

De dienstverlening van Please voor Aditech

Lees uitgebreid hoe en van welke diensten Aditech gebruik maakt

Urenregistratie via UurOnline

De software engineers van Please faciliteren een koppeling tussen het systeem van Aditech en Please waardoor ook de urenregistratie goed geregeld is.

Opstellen arbeidsovereenkomsten / Tijdige signalering contractverlengingen / Uitdiensttredingen

Snelheid is geboden in de intermediaire branche. Spoedcontracten aanmaken voor Aditech is voor Please dan ook geen enkel probleem. Binnen een half uur is alles geregeld!

Salarisadministratie

Uiteraard nemen wij de salarisadministratie volledig uit handen voor alle medewerkers die Aditech bij ons onderbrengt. Denk aan salarisberekeningen, het uitbetalen van het salaris, loonstroken, jaaropgaves, afdracht van sociale lasten.

Verzuimbegeleiding

Verzuimbegeleiding is erg belangrijk. Op verzoek van Aditech stemmen wij alle begeleiding met hen af. Zo behoudt Aditech grip op verzuim.

Helpdesk

Een speciaal team staat klaar voor al onze intermediaire klanten, zo ook voor Aditech.

Kennis van wet- en regelgeving

Als intermediair is Aditech uiteraard op de hoogte van wet- en regelgeving. Toch is het een fijne gedachte om hierover te kunnen sparren met een partner op niveau.

Kennis van de cao van jouw branche

Ook op het gebied van cao fungeert Please als een sparringspartner voor Aditech.

Juridische kwesties

Mocht een juridische kwestie zich voordoen dan kan Aditech terugvallen op de kennis en expertise van onze juriste.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl
Delen