Please is trotse partner voor ruim 1200 ondernemers die hun personeelszaken goed willen regelen. Met persoonlijke aandacht en een professionele aanpak zetten wij ons al ruim 19 jaar in om alle zorgen omtrent het werkgeven weg te nemen.

Uiteraard kunnen wij alle voordelen van een samenwerking met Please voor je op een rijtje zetten. Maar veel liever laten wij onze klanten aan het woord. Echte mensen met echte verhalen. Zij vertellen je in unieke klantcases hoe zij onze dienstverlening ervaren. En wil je meer weten over onze opdrachtgevers? Lees dan ook eens de klantverhalen en raak geïnspireerd.

Onze klantcases

Opvallers

Opvallers

Please helpt ons uitstekend om alles goed te regelen voor onze mensen. Je moet zorgen dat je de menselijke kant van je organisatie goed op orde hebt, want dat is minstens zo belangrijk als de commerciële kant. Mensen maken je bedrijf.

Lees de volledige klantcase

Aditech 3

Aditech

Doordat Please ons beschouwd als partner, zien wij hen als meer dan een leverancier. Dat zorgt voor een hele evenwichtige relatie. We zijn een klant met veel uitzonderingen. Maar Please denkt altijd mee en doet vooral de gewone dingen ongewoon goed.

Lees de volledige klantcase

WEvents

Please gaf ons meer persoonlijke aandacht dan andere bedrijven. Ze namen ons serieus ondanks onze grootte. We kregen goede uitleg en Please dacht met ons mee. We worden altijd goed geholpen, ook als er last-minute iets aangepast moet worden.

Lees de volledige klantcase

Splendeur

Splendeur! Limousines

Ze houden goed contact en informeren me over nieuwe ontwikkelingen. Ze bellen en mailen me als ik uren moet accorderen, zodat de verloning van mijn medewerkers op tijd plaats vindt. Ik heb altijd met dezelfde mensen contact, dat werkt prettig!

Lees de volledige klantcase

Dé Spellenwinkel

Al het contact met Please is goed. Ik word compleet ontzorgd door Please. Please voorziet dingen en denkt mee. Ze attenderen me ook actief op dingen die ik niet weet, bijvoorbeeld op nieuwe wetgeving en subsidiemogelijkheden.

Lees de volledige klantcase

Heb je een vraag?

Marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers kennismaken met Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar marketing@please.nl