CliniClowns selfieactie

Cliniclowns - kind laten lachen
Say Cheese for Please
Lach samen met Please Payroll voor CliniClowns Nederland
Please Payroll mag zich gelukkig prijzen met een groot aantal klanten waar we een fantastische samenwerking mee hebben gerealiseerd. We zetten onze klanten dan ook graag in de picture, simpelweg omdat wij vinden dat onze klanten dit verdienen. Een lach op het gezicht van onze klanten is de reden dat wij te allen tijde een uitstekende dienstverlening bieden en deze voortdurend willen verbeteren.

Samen met onze klanten willen we deze lach een extra dimensie geven door ons in te zetten voor CliniClowns Nederland. Wij zijn namelijk van mening dat we samen onze lach kunnen samensmelten tot een lach op het gezicht van een ziek of gehandicapt kind. Een lach verandert tenslotte hoe een kind zich voelt.

CliniClowns Nederland zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen. CliniClowns Nederland focust zich op de kwaliteit van elk kind. Door met ze te spelen en een lach op het gezicht te toveren van een kind, creëert CliniClowns Nederland tijdelijk een omgeving zonder beperkingen.

Deel jouw selfie en Please doneert aan CliniClowns

Please Payroll klanten zeggen “Cheese for Please” voor CliniClowns Nederland. Wij hebben onze klanten gevraagd om een zo’n creatief en vrolijk mogelijke selfie te maken in het selfieframe van Please Payroll. Met als doel zoveel mogelijk likes te realiseren voor CliniClowns Nederland. Please Payroll doneert namelijk het aantal likes van de meeste gelikete foto keer €1,-.

Bijvoorbeeld: een selfie van een van onze klanten ontvangt 1.000 likes, dit betekent dat Please Payroll €1.000,- extra doneert naast de standaarddonatie van €2.500.

Welke selfie vind jij het meest origineel?
Onderstaand vind je een overzicht van de klanten die CliniClowns Nederland al een warm hart toedragen. Wij worden enorm vrolijk van al deze originele en ludieke foto’s. Van welke foto word jij vrolijk?

Like en deel de meest originele selfie van een van onze klanten en draag bij aan de donatie voor CliniClowns Nederland.
Hoe meer likes, hoe groter de donatie én hoe meer kinderen CliniClowns Nederland kan laten lachen!*
* Tot een maximale donatie van totaal €3.500,-