Terug naar overzicht

TIPPR, de app voor horecaprofessionals

Innovatieve horecaprofessionals opgelet! Ben jij altijd op zoek naar tips, trends en nieuwe producten die aansluiten bij je zaak? Dan is de app TIPPR echt iets voor jou.

Slim en eenvoudig vinden wat je zoekt

TIPPR is een app waardoor je iedere dag binnen 3 minuten op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen je vakgebied. Via slimme algoritmen kiest deze app alleen updates van nieuwsartikelen en trends die passen bij jouw behoefte. Ook ontvang je praktische tips over het horeca-vak. Dankzij TIPPR heb je alle informatie snel bij de hand en op één plek verzameld.

Bepaal zelf wat je leest

Colin Westerwoudt is initiatiefnemer van TIPPR. Hij verdiende zijn strepen in de horecabranche door zijn werkzaamheden bij DELI XL en Douwe Egberts. Hij weet hoe druk het horeca-vak kan zijn en dat ondernemers in de horeca snel de juiste informatie willen vinden. Op 12 juli lanceerde hij met medeoprichter Pim Pelser deze innovatieve app. Het allerbelangrijkste vindt Westerwoudt om een onafhankelijk aanbieder te zijn. Door het ‘like-principe’ bepaal je namelijk zelf hoe jouw informatiefeed eruit ziet. En like je een product meer dan acht keer, dan kun je door middel van een spelelement zelfs een gratis sample aanvragen.

Vraag en aanbod

TIPPR is bedacht om horecaprofessionals een hoop tijd te besparen. Caféhouders, restauranteigenaars en chef-koks vinden hier eenvoudig een productleverancier die bij hen past. Want wie heeft er tijd voor talloze bezoekjes van en telefoongesprekken met potentiële leveranciers? Ben je op zoek naar een wijnleverancier? Swipe naar links of rechts en net als een Tinder match, heb je via TIPPR zo de juiste (horeca) partner gevonden.

Maar de app werkt dus ook voor productleveranciers. Als leverancier kun je namelijk jouw producten effectief onder de aandacht brengen. De app is alleen toegankelijk voor horeca professionals en alle aanmeldingen worden zorgvuldig beoordeeld door TIPPR. Door het ‘like-principe’ target je als leverancier alleen díe horeca professionals die ook daadwerkelijk geïnteresseerd (kunnen) zijn in jouw product. En dat bespaart ook een productleverancier een hoop tijd.

TIPPR is gratis beschikbaar in de Appstore en Google Playstore. Een andere app die je als horeca professional kunt inzetten ten behoeve van je zaak is instagram. Lees hoe chef-kok Günter Paffendorf zijn gerechten aan meer dan 30.000 volgers ‘serveert’ via de app in het artikel: Hoe trek je meer bezoekers naar je zaak met instagram?