Tip: 3 handige apps voor ondernemers

Het ondernemerschap is bij tijd en wijlen een enorm tijdrovend en stressvol vak. Om succesvol te kunnen ondernemen is het dan ook belangrijk dat zowel je bedrijf, je medewerkers als jijzelf in topconditie verkeren. Please tipt 3 apps die je helpen bij het creëren van een gezonde werksfeer én levensstijl. 

 Thinq

Ben je vaak onderweg of kom je op de zaak niet altijd toe aan je administratie? Met deze app heb je je boekhouding altijd op zak. Stuur met het grootste gemak een factuur vanuit de trein of vanaf je eigen bank via de module van Thinq. Ook raak je nooit meer een inkoopfactuur kwijt: maak een foto van de bon of factuur, upload deze direct en je bent klaar! Zo is je administratie altijd in topvorm en houd je tijd over. Wil je gebruik maken van alle diensten van Thinq? Pakketten zijn verkrijgbaar tegen een vast tarief per maand.

Voor: iPhone, Android en Windows
Prijs: gratis

PreventieCoach

Deze app helpt jou en je werknemers om gezond, veilig en plezierig te werken. PreventieCoach biedt handige informatie, instrumenten, checklists en e-learning. Zo kun je de arbeidsomstandigheden, preventie en vitaliteit binnen je bedrijf optimaliseren. Hierdoor zorg je dat al je werknemers duurzaam inzetbaar zijn en blijven.De

Voor: iPhone, Android en Windows
Prijs: gratis

Moves

Beweeg je voldoende? De Moves app vertelt je precies waar, wanneer en hoeveel je wandelt, fiets en rent. Dankzij deze app zie je aan het eind van de dag wat je dagelijkse bezigheden je hebben opgeleverd. Heb je genoeg calorieën verbrand en heb je genoeg beweging gehad? Of moet je ’s avonds toch nog even een blokje om voor wat extra beweging? De Moves app is gratis te downloaden voor iPhone en Android. Enkele functionaliteiten van de app zijn voorlopig alleen nog beschikbaar voor iPhone.

Voor: iPhone
Prijs: gratis

Benieuwd naar meer handige apps het ondernemen nét wat gemakkelijker kunnen maken? Je vindt ze hier.

Gerelateerde artikelen

Werk | Please

Directeur Please over afschaffing sectorverloning

5 werkgeverstips voor schoonheidsspecialisten

Stijging minimumjeugdloon

Gebouw | Please

Please sponsor schaatser Bob de Jong