Terug naar overzicht

Please verlengt partnership met Helmond Sport

Sinds 2016 is Please shirtsponsor van Helmond Sport. Ook voor seizoen 2019 – 2020 verbinden wij ons aan Helmond Sport. Deze verbinding krijgt, naast het shirtsponsorschap, een extra dimensie.

Heel Helmond Sport

Vanaf dit seizoen vaart Helmond Sport een nieuwe koers. Onder de naam ‘Heel Helmond Sport’ willen zij, samen met o.a. de gemeente, OMO Scholengroep Helmond, Jibb+ en het Elkerliek Ziekenhuis, het voortouw nemen om de stad en de regio sportiever en vitaler te maken. Inspiratiebron is de bouw van het nieuwe multifunctionele stadion en de bijbehorende sport- en beleefcampus, die in de zomer van 2023 op sportpark de Braak gerealiseerd moet zijn.

(Kennis)partner op gebied van werkgeven

Please draagt graag bij aan dit maatschappelijk initiatief als (kennis)partner op het gebied van werkgeven. Vanuit onze jarenlange ervaring in personeelsadministratie en HR, helpen wij Helmond Sport én andere (mkb-) ondernemers graag bij de vitaliteit van hun organisatie. Vitaliteit is namelijk breder te trekken dan alleen de sport. Want, zoals de vitaliteit van de selectie van Helmond Sport bepalend is voor het succes van de club, is goed en vitaal personeel essentieel voor succes in het bedrijfsleven.

We wensen Helmond Sport een sportief en succesvol voetbalseizoen toe! We hebben alle vertrouwen in de nieuwe koers en hetgeen ‘Heel Helmond Sport’ voor de stad en regio mogelijk kan maken. Dat maakt ons trotse partner van (Heel) Helmond Sport.

Lees hier meer over Please en Helmond Sport

Please is partner in werkgeven van ondernemers uit Helmond en heel Nederland. Benieuwd hoe wij ondernemers helpen en hoe zij dit ervaren? Lees hier hun verhaal.