Terug naar overzicht

Please start samenwerking met opleidingsinstituut NTI

Please start per 1 januari 2013 een samenwerkingsverband met opleidingsinstituut NTI. Alle 4500 payrollmedewerkers van Please kunnen hierdoor gebruik maken van het opleidingsaanbod van NTI dat bestaat uit 850 verschillende opleidingen, van korte cursussen tot een volledige Masteropleiding. Voor elke opleiding krijgen medewerkers een korting tot 25%, aangeboden door NTI en Please, en geldt een beste prijs garantie.

Please bood haar medewerkers al een hoogwaardig pakket collectieve arbeidsvoorwaarden met onder meer een collectieve pensioenregeling via Brand New Day. Hiermee krijgen medewerkers meer pensioen dankzij lagere kosten. Door de samenwerking met NTI vult Please het collectieve pakket opnieuw aan met een aantrekkelijke voorziening voor al haar payrollkrachten.

Scholingsbudgetten

“Je ziet steeds vaker dat werkgevers korten op scholingsbudgetten en dat de budgetten die hiervoor gereserveerd waren, voor andere doeleinden worden gebruikt. Wij vinden dat onacceptabel omdat het de kansen van medewerkers op de arbeidsmarkt verkleint. Dat is de reden waarom we met NTI gaan samenwerken”, aldus Hans van de Ven, directeur van Please. “Wij vinden het belangrijk als onze medewerkers zich blijven verrijken. Het is goed om regelmatig opleidingen te volgen om zo aantrekkelijk en goed inzetbaar te zijn voor hun werkgever. En dat wordt in de huidige markt steeds belangrijker.”

NTI

“Het NTI zet zich al meer dan 70 jaar in voor het toegankelijk maken van erkend onderwijs in Nederland. NTI is met het flexibele blended learning concept een landelijke speler in de opleidingsmarkt met een breed opleidingsaanbod. Het is in de huidige arbeidsmarkt van groot belang een ‘leven lang te blijven leren’. Door de unieke samenwerking met Please kunnen we een volledig pallet aan opleidingen via onze portal aan de medewerkers aanbieden.  De medewerkers kunnen  zo op eenvoudige wijze inloggen, zoeken en voordelig inschrijven”, volgens Erik Steenwelle, directeur van NTI Zakelijk.

De samenwerking tussen Please en NTI gaat officieel van start op 1 januari 2013. Maar omdat veel nieuwe opleidingen beginnen op 1 februari 2013, wil Please de inschrijvingswebsite voor opleidingen op 1 december 2012 al lanceren.