Terug naar overzicht

Please sponsor schaatser Bob de Jong

Topschaatser Bob de Jong gaat door. De 38-jarige routinier tekende vandaag een sponsorovereenkomst met Please, dat hem helpt zijn professionele schaatscarrière voort te zetten. De partners gaan een samenwerking aan tot het einde van het seizoen en onderzoeken op welke manier de samenwerking de komende jaren verder vorm kan krijgen. 


Jan Franken, directeur Please: “Van schaatsen je werk maken is in het huidige economische klimaat lastig. Het is moeilijk om je in dit vak te handhaven. Dat terwijl schaatsers als Bob de Jong, van wie wij al jarenlang genieten, het liefst tot en met de Olympische Winterspelen 2018 in PyeongChang hun droombaan willen uitoefenen. Die onvoorwaardelijke inzet van Bob, dat is wat ons aanspreekt. Hij heeft een doel voor ogen en wijkt daar niet van af. Als ieder bedrijf een ‘Bob de Jong’ in dienst zou hebben, dan zou de B.V. Nederland er heel anders uitzien. Het mooiste zou zijn wanneer we Bob kunnen helpen zijn droom in 2018 waar te maken.”

Vertrouwen

Bob de Jong: “Ik ben natuurlijk hartstikke blij dat Please mij deze kans gunt. Voor mij is dit welkome steun, naast de steun die ik ontvang vanuit het team, met sponsors New Balance en Nidec Sankyo. Natuurlijk hoop ik daar wat voor terug te geven. Een ding kan ik beloven. Ik geef niet zo snel op. Wat dat betreft denk ik dat mijn mentaliteit dicht bij die van Please ligt. De samenwerking geeft ook rust in mijn hoofd, zodat ik me volledig kan storten op het vervolg van dit seizoen en extra uitdagingen zoals de 10 kilometerwedstrijd in Haarlem, begin volgend jaar.”