Terug naar overzicht

Please sponsor Horeca Top 100 en Terras Top 100

Misset Horeca organiseert ook dit jaar weer de Top 100 ‘Grootste bedrijven & merken’ in de Horeca. Please is als sponsor betrokken bij de Horeca Top 100 en Terras Top 100. 

Op maandag 11 mei 2015 wordt de ranglijst van de Horeca Top 100 in het Waldorf Astoria in Amsterdam bekend gemaakt. Ook is Misset Horeca dit jaar weer op zoek naar het beste terras van Nederland. Mystery guests beoordelen horecabedrijven in april, mei en juni op hun uitstraling, kwaliteit en gastvrijheid. De Terras Top 100-ranglijst wordt op 6 juli bij de winnaar van de vorige editie op feestelijke wijze bekendgemaakt.

Klantbeleving en kwaliteit

Horecabedrijven die meedingen voor een goede plaats in de lijst, worden vooral beoordeeld op klantbeleving en kwaliteit. En dat zijn zaken waar Please als payroll organisatie, met veel horecaondernemers als opdrachtgever, zeer veel waarde aan hechten. Ook sponsoren we de Parel van het Jaar Award. Deze award wordt toegekend aan de leukste, beste of meest onmisbare medewerker van de terras top 100. Een belangrijke award, want goede medewerkers zijn goud waard!