Terug naar overzicht

Please nieuwe shirtsponsor Helmond Sport

Tijdens de wedstrijd Helmond Sport – Jong Ajax op 18 januari 2016 jl. is Please als shirtsponsor van Helmond Sport gepresenteerd. De Helmondse expert in werkgeven bindt zich tot en met voetbalseizoen 2017-2018 als shirtsponsor aan de club.

Please is dé landelijke expert in werkgeven voor het MKB en intermediairs. Al meer dan 15 jaar ontzorgt Please op het gebied van salarisadministratie, contracten, ziekteverzuim, ontslagprocedures en re-integratie.

Partner met ambitie

Antoine Beije, commercieel manager Helmond Sport: “Met Please hebben we een partner gevonden met ambitie. Een Helmonds bedrijf met een landelijke uitstraling. De komende tweeënhalf seizoenen zullen wij Please met trots uitdragen op onze wedstrijdshirts. Wij verheugen ons op een mooie samenwerking.”

Shirtsponsor – Bewuste keuze

Gertjan van Stratum, commercieel directeur van Please: “Please draagt graag bij aan sport en cultuur in onze stad. Een sponsorship met Helmond Sport is dan ook een bewuste keuze. Helmond Sport is de plek bij uitstek waar ondernemend en sportief Helmond bij elkaar komt. Wij zijn enorm trots dat Helmond Sport voor tweeënhalf seizoenen onze naam draagt op het wedstrijdshirt.”