Terug naar overzicht

Payrolling, wat is dat precies?

Wat payrolling nu precies inhoudt, is een vraag die we bij Please veel krijgen. We leggen het graag uit!

Als je kiest voor payrolling verleg je als ondernemer alle taken en verantwoordelijkheden van het juridisch werkgeverschap. Dit neemt het payrollbedrijf van je over. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, het sluiten van werknemersverzekeringen, het regelen van een goede personeels- en salarisadministratie en nog veel meer. Je medewerkers staan bij jou op de werkvloer, maar ze staan op de loonlijst van het payrollbedrijf.

Eén loket, één factuur

Geen zorgen, geen rompslomp en minder risico’s. Je ontvangt één overzichtelijke factuur en kunt erop vertrouwen dat alles goed geregeld is. Het payrollbedrijf heeft alle kennis in huis met betrekking tot werkgeven, is op de hoogte van de laatste veranderingen in wet- en regelgeving en beantwoordt graag alle vragen van jou en je personeel. Hoe dat precies werkt? Bekijk de video “Wat is payroll?”.

Personeel aannemen

Je verzorgt zelf de werving en selectie van nieuwe werknemers en maakt de salarisafspraken. De rest regelen wij! Zo bespaar je enorm veel tijd en kun je je weer volledig richten op het ondernemerschap. Ook verplaats je de meeste risico’s naar het payrollbedrijf en profiteren jouw medewerkers van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s die we kunnen aanbieden dankzij ons collectief.

Wil je meer weten over payrolling lees dan hier verder. Wil je weten hoe payrolling werkt binnen jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs via 0492 – 388 888. Wij vertellen je graag wat wij voor jou, jouw bedrijf en je personeel kunnen betekenen.