Terug naar overzicht

Opleiding en ontwikkeling voor je medewerkers

Please investeer(t) in jouw personeel met de online trainingen van GoodHabitz. Op 8 mei introduceerde Please de samenwerking met GoodHabitz, dé online opleider van Nederland. Sinds die dag zijn veel medewerkers die bij Please op de payroll staan direct aan de slag gegaan met het diverse en uitgebreide online trainingsaanbod. 

GoodHabitz geeft trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit tot Office-programma’s. Van social media tot conflicthantering. Wat zijn de reacties op deze nieuwe mogelijkheid? Wij vroegen het onze medewerkers!

“Als het mij uitkomt leer ik meer over social media, Word of Excel. En straks in de vakantie ga ik eens kijken wat de cursussen “Out of the box denken” en “Scrum” inhouden. Meedoen met GoodHabitz is een goed idee van Please. Ik kan het van harte aanbevelen.” – Mian Rouwhorst, telefoniste en verwerking goederenstroom Goossens Tweewielers B.V.

Waarom GoodHabitz?

Mensen besteden vaak veel aandacht aan fysieke gezondheid door gezond te eten en te sporten. Maar ook is het belangrijk je brein ‘in beweging’ te houden. GoodHabitz heeft voor dit laatste een breed aanbod aan trainingen. Een online training van GoodHabitz is inspirerend, eigentijds en praktisch. Gericht op meer doelmatigheid, productiviteit, positiviteit en werkplezier. Wij spraken ook met Mike van Tilburg, directeur van GoodHabitz, over de trainingen: “het brein is gewoon een spier die je regelmatig moet trainen.”

‘Dat is handig voor mijn werk’

Mike van Tilburg legt haarfijn uit wat GoodHabitz te bieden heeft: “De naam GoodHabitz zegt het eigenlijk al: wij willen van ‘leren’ een goede gewoonte maken. Mensen doen van alles om gezond en vitaal te blijven, maar op het mentale vlak gebeurt er vaak niet veel meer na hun vijfentwintigste. Die drempel nemen wij weg door een groot aanbod aan online trainingen op allerlei gebieden te ontwikkelen. Van communicatie tot social media, van commercie tot persoonlijke effectiviteit en alles daartussenin. Trainingen die je kunt volgen waar je wilt, wanneer je wilt en in je eigen tempo. Ons model lijkt op dat van Spotify en Netflix: het is één grote snoepwinkel en je kiest zelf wat je aanspreekt. De ene keer zal het iets zijn waarvan je denkt: ‘Dat is handig voor mijn werk’. De andere keer iets waar je als persoon profijt van kan hebben. Of je bent teamleider en denkt: ‘Die training zouden mijn teamleden eigenlijk eens moeten doen’. En net als bij Spotify en Netflix zetten we iedere maand weer nieuwe trainingen online. Dat prikkelt de nieuwsgierigheid van de gebruikers: zou dat misschien ook iets voor mij kunnen zijn? Met ons aanbod komen we tegemoet aan de vraag naar trainingen, maar andersom proberen we door ons aanbod ook een vraag te creëren.”

“Met GoodHabitz heb je veel keuze uit verschillende trainingen. Super leuk om je kennis up-to-date te houden, of nieuwe kennis op te bouwen. De trainingen zijn online te volgen en verdeeld in blokken, dus het is gemakkelijk om er even tijd voor vrij te maken.” – Stefanie Sackers, frontoffice medewerker DHS Services B.V.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

“Trainingen van GoodHabitz kenmerken zich door veel plezier en positiviteit. We maken leren leuk en laagdrempelig. Daarmee sluiten we aan op de realiteit dat de werknemer van vandaag niet meer zijn of haar hele leven bij één baas werkt. Dan is het belangrijk dat je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt blijvend stimuleert. Bijkomend voordeel van geregeld een online training doen is dat je ook andere, verplichte vaktechnische opleidingen en bijscholingscursussen veel makkelijker oppikt.”

Meer dan 100 trainingen

“We bieden nu al meer dan 100 trainingen aan en het aanbod groeit snel. Het is bijzonder om te zien dat in de top-10 van meest populaire trainingen niet alleen ‘Excel’, ‘Discipline’ en ‘Nederlands’ staan, maar ook een aantal trainingen op het gebied van positieve psychologie. Want wij geloven dat iemand die gelukkiger is, minder stress heeft en beter in zijn vel zit, ook beter functioneert en productiever is. Alleen dat al zou voldoende reden moeten zijn om in jezelf te blijven investeren!”

Dit vinden onze opdrachtgevers van GoodHabitz

“GoodHabitz is een prachtige aanvulling van de diensten van Please. Veel van onze medewerkers zijn al met een cursus gestart. Omdat de trainingen volledig online en gratis zijn, is het zeer laagdrempelig om te starten. Wij zijn er erg blij mee en zien nu al de eerste resultaten.” – Brian de Jongh, eigenaar DHS Services B.V.

“Kennis is macht. Met GoodHabitz kun je simpel jouw kennisniveau versterken en sta je sterker in de markt.” – Henk Beumer, eigenaar Goossens Tweewielers B.V.

Wil jij meer weten over GoodHabitz? Bekijk de demo of neem gerust contact met ons op via 0492 388 888. Wil je weten wat Please nog meer voor jou kan doen om samen het beste uit je personeel te halen? Bekijk onze HR dienstverlening of neem direct contact op met onze HR specialiste via 0492 388 869.