Terug naar overzicht

Is jouw koffie de beste van Nederland?

Horecaondernemers opgelet! Ook dit jaar organiseert Misset Horeca weer de Koffie Top 100. Verdient jouw koffie, espresso of cappuccino een plek tussen de 100 beste koffieserverende horecabedrijven van Nederland? Schrijf je dan uiterlijk morgen, zaterdag 7 april, in via deze link! Daarna sluit de inschrijving.

De Top 100

Al 6 jaar presenteert Misset Horeca in september een zorgvuldig samengestelde ranglijst waarop 100 koffieminnende ondernemers staan vermeld. Een deskundige en onafhankelijke vakjury bezoekt in 3 rondes alle deelnemende ondernemers die de lekkerste koffie met passie aan hun klanten serveren. Vorig jaar ging Josephine Coffee in Arnhem er met de winst vandoor. De ongeëvenaarde drive van de eigenaren, de warme gastvrijheid en de liefde voor koffie die zij in verschillende topsmaken presenteren bezorgden deze koffiebar de eerste plek.

Parel van het Jaar

Naast een overall winnaar kiest het publiek een favoriet en deelt de vakjury onder andere prijzen uit aan de mooiste koffievenue én aan een medewerker die dankzij zijn of haar kwaliteiten het verschil maakt: de Parel van het Jaar. Vorig jaar was dat Koen van Es, medewerker van Luciano’s Ijssalon. Luciano’s IJssalon is binnenkort 10 jaar klant van Please payroll en hard op weg een BN’er te worden, zo vertelde eigenaar Luc Blok in een interview in de 10e editie van Please Magazine. Luc Blok is regelmatig te zien geweest in programma’s als Topchef en Het Klokhuis. Het IJssalon eindigde zelf op de 19e plek van de Koffie Top 100, een prachtige prestatie.

Waarom meedoen?

Naast de kans om bekroond te worden met een van de awards levert een deelname aan de Koffie Top 100 veel bekendheid op voor horecagelegenheden. Het is een mooie kans om je zaak een extra boost te geven, want wie wil er nu niet koffiedrinken bij een Top100-genoteerde koffiezaak? De eigenaren van Josephine Coffee ervoeren grote belangstelling van de media en van (nieuwe) klanten, maar zagen ook hun omzet stijgen met 35%.

Deelname

Deelname kost €199,- maar deze kosten zijn aftrekbaar van de belasting. Voor het inschrijfgeld krijg je 2 jurybezoeken en een juryrapport achteraf waardoor je precies weet waar je kwaliteiten en verbeterpunten liggen. En mocht je doorgaan naar de 3e en tevens laatste ronde, ontvang je tickets voor het event op 24 september waar de winnaars bekendgemaakt worden én diverse promotiematerialen om jouw deelname kenbaar te maken aan een breed publiek.

Bezoek de website van de Koffie Top 100 voor meer informatie en om je direct in te schrijven.