Het nieuwste Please Magazine komt eraan

Twee keer per jaar brengt Please haar eigen magazine uit. Hierin praten we op een transparante manier over payrolling en laten we onze ondernemers aan het woord over hun business. Elke editie kent een overkoepelend thema. Het laatste magazine, met ‘vitaliteit’ als onderwerp, valt morgen bij onze relaties op de deurmat. We geven je graag alvast een voorproefje. 

Vitaliteit is een ruim begrip, zeker op de werkvloer. Een gezonde werkvloer is een werkvloer waar medewerkers zich zowel fysiek als mentaal goed voelen. Voor ondernemers is het echter ook belangrijk dat hun onderneming financieel fit is.

Maar fitheid raakt meer onderwerpen; Hoe is het bijvoorbeeld om te moeten ondernemen op hoog niveau, terwijl je lichamelijk in de kreukels ligt? Ondernemer en businesscoach Arko van Brakel is na een zwaar skiongeluk ervaringsdeskundige en vertelt hoe hij zijn bedrijf draaiende hield in een periode van herstel.

Marjon Bachra is directeur van JOGG, Jongeren op Gezond Gewicht. Bachra vertelt over de doelstelling van JOGG om met het platform gezondewerkvloer.nl de omgeving waar jongeren in opgroeien gezonder te maken. Tegelijkertijd geeft zij tips over hoe je als ondernemer zelf een gezonde werkplek kunt creëren.

En natuurlijk komen ook onze eigen ondernemers aan het woord. Geert Benders van het retailconcept Beej Benders vertelt over zijn vooruitstrevende retailconcept. En Judith Romme, eigenaresse van kledingwinkel Bij Juud, opent dit voorjaar haar vierde vestiging in twee jaar tijd.

Uiteraard staan in het magazine ook handige tips van onze adviseurs en experts, en vertellen we meer over onze nieuwe dienstverlening.

Wil jij het magazine ook graag ontvangen? Schrijf je dan snel in!

Gerelateerde artikelen

Het klantverhaal van… Gérard Priem van Priemco Glas

Gebouw | Please

Please neemt branchegenoot dna360 over

Werkgevers weten veel te weinig over rechten van werknemers

Goed nieuws voor winkeliers, fysieke winkel blijft hot

Please biedt nu ook persoonlijkheids- en capaciteitentesten

Betere balans tussen werk en privé? Lees deze 5 tips

Wat een shoplog kan doen voor je winkelomzet

Please trotse co-partner van MKB Rotterdam Rijnmond