Terug naar overzicht

Handige apps voor ondernemers

Als ondernemer heb je het vaak al druk genoeg. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende apps op de markt die je ondersteunen in je dagelijkse business. Bekijk hier 3 handige apps die je het leven als ondernemer makkelijker maken. 

Logo Kountly

Kount.ly

Als ondernemer houd je ongetwijfeld van tellen, in welke vorm dan ook. Verkochte producten, nieuwe klanten, binnengekomen voorstellen, nieuwe orders, etc. Deze resultaten zie je in Kount.ly in mooie graphics. Maar ook voor thuisgebruik is de app handig: je kunt de keren dat je zoon of dochter te laat thuis komt ook mooi bijhouden, of je ziet in één oogopslag of het bijvoorbeeld weer tijd is om je vrouw bloemen te geven.

Voor: iPhone
Prijs: gratis (pro €0,95)

 

 

 

Logo iZettle

iZettle

Heb je je bedrijf net gestart? Met deze app kun je nog sneller aan de slag. Of je nu een kledingwinkel, restaurant, of een kapsalon hebt, iZettle houdt elke betaling bij, dus je kassa is altijd op orde. Ook kun je verkoopgegevens makkelijk bijhouden op je smartphone of tablet.

Voor: iPhone en Android
Prijs: gratis

 

 

 

 

Logo ScanBizCards

ScanBizCards

Ook zo veel visitekaartjes? Deze slimme app zet alle belangrijke gegevens in het adresboek van je smartphone. Het enige dat je hoeft te doen is een foto te maken van een visitekaartje. Als je wilt kan ScanBizCards de gegevens direct verwerken in LinkedIn, Facebook, Outlook, of een ander adressenbestand op je telefoon.

Voor: iPhone en Android
Prijs: €0,99