De nieuwste editie van Please Magazine

Deze week valt hij bij al onze ondernemers en abonnees in de brievenbus: de herfsteditie van Please Magazine. Dit keer staat het magazine vol inspirerende verhalen van ondernemers en interessante artikelen over goed werkgeverschap. Uiteraard laten we ook onze eigen experts én een onze ruim 10.000 medewerkers aan het woord. Wil je alvast een kleine sneakpreview? Lees dan snel verder.

Trots zijn we op de medewerking van serie-ondernemer Marnix Geus aan dit Please Magazine. In een inspirerend interview stelt de succesvolle entrepreneur dat de traditionele baas/personeel-verhouding veel bedrijven belemmert in hun ontwikkeling. En dat is jammer, want volgens Geus stellen juist succesvolle bedrijven niet hun handel, maar hun mensen voorop.

Oud nieuwslezer en fotografe Sacha de Boer schreef een column in deze editie over intens werkgeluk en we interviewden Krista de Wolff. Zij adviseert mensen en bedrijven die aan de slag willen met het thema ‘werkgeluk’. Want wie gelukkig aan het werk is presteert niet alleen beter, maar ervaart ook minder stress en raakt minder snel burn-out.

Please ondernemers en onze eigen experts

We spraken natuurlijk ook weer een aantal van onze Please ondernemers. Bob van Oosterhout, één van Nederlands succesvolste sportmarketeers en eigenaar van het Eindhovense Triple Double. Hij werkt graag met medewerkers én flexwerkers die bereid zijn om 24/7 een tandje bij te zetten, en zij met hem. En we gingen langs bij jonge horecaondernemers Jelle de Jongh en Roland Lorenzini. Zij bedachten een lucratieve crowdfunding actie om hun eigen horecazaak Stout eten en drinken te financieren.

Onze juriste Ilse Vermeulen beantwoordt ook in deze editie weer een juridische vraag van een ondernemer én Malaika van den Eijnde, Please HR specialiste, vertelt over het opstellen van een goed salarishuis.

Wij hopen dat ook deze kleurrijke editie je weer volop inspiratie biedt om het beste uit je onderneming te halen. Volgende week verschijnt het magazine ook online. Wil je het magazine liever thuis ontvangen? Abonneer je dan nu gratis op Please Magazine.

Gerelateerde artikelen

Medewerker aan het woord – Cas van der Steen (27)

De financiële zaken waar ondernemers onzeker over zijn

Studie bewijst: flexibiliteit i.c.m. gezondere medewerkers

Gebouw | Please

Please met pensioenen over naar Brand New Day