Terug naar overzicht

Dé 7 redenen om te kiezen voor Please

We zeggen het vaker: succesvol ondernemerschap is één, maar succesvol werkgeverschap is een tweede. De zorg voor je personeel is een belangrijke, maar ook erg tijdrovende klus. Het uitbesteden van je personeelszaken kan dan uitkomst bieden. Maar hoe kies je de partner die bij jóu past?

Er is een groot aantal payrollaanbieders en uitzendbedrijven waar je uit kunt kiezen. Je wilt natuurlijk het beste voor je werknemers. En ook de prijs is een belangrijke beweegreden. Bij Please ben je verzekerd van gemak, flexibiliteit en minder risico’s. Maar waarom kies je voor Please? Wat onderscheidt ons van andere payroll-/ uitzendbedrijven?

1. Persoonlijk en betrokken

Wij verlonen zo’n 10.000 medewerkers. Maar een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid staat bij ons voorop. Benieuwd wie je aan de telefoon krijgt als je ons belt? Of wie er bij jou langskomt voor een persoonlijk adviesgesprek? Bekijk ons team dan eens. Dan heb je meteen een gezicht bij die persoon aan de andere kant van de lijn.

2. UurOnline

Ons unieke urenregistratiesysteem, UurOnline. Daar zijn we trots op! Dit systeem is volledig ontwikkeld door onze eigen software engineers. Uren boeken en accorderen is erg gemakkelijk via UurOnline. Ook vinden jij én je medewerkers hier belangrijke informatie, documenten, veelgestelde vragen en informatie over collectiviteitsvoordelen. Een team van 9 software engineers werkt iedere dag hard aan de ontwikkeling en innovatie van onze interne systemen, waaronder UurOnline. Daardoor is een schakeling met jouw systemen ook mogelijk. Ook het aanpassen van UurOnline aan je eigen ‘look and feel’ is mogelijk.

3. De kracht van ons collectief

Goed werkgeverschap vinden wij erg belangrijk. Het uitbesteden van je personeelszaken moet voordelig zijn voor jou maar ook voor je medewerkers. Daarom bieden wij diverse collectiviteitsvoordelen zoals kortingen op zorgverzekeringen en een goede pensioenregeling. Maar je medewerkers krijgen via UurOnline ook toegang tot Please Pleasure, ons collectiviteitsplatform. Via Please Pleasure kunnen jouw medewerkers met korting naar de dierentuin, de bioscoop, het theater of op MiniCruise naar Newcastle bijvoorbeeld.

4. Een vertrouwd team van relatiebeheerders

Als je klant bent bij Please, word je gekoppeld aan een interne relatiebeheerder die jou en je medewerker telefonisch bijstaat én een externe relatiebeheerder die jouw bedrijf periodiek bezoekt. Als je ons belt met een vraag krijg je direct je vertrouwde relatiebeheerder aan de lijn. Zij weten precies wat er speelt binnen jouw onderneming en helpen je graag!

5. HR dienstverlening op maat

Wij nemen alle zorgen, die komen kijken bij het juridisch werkgeverschap, van je over. Maar je medewerkers staan dagelijks bij jóu op de werkvloer. Jij kent hen dus beter dan wie ook. Het voeren van plannings-, functionerings- en/of beoordelingsgesprekken met je medewerkers, of het opstellen van een goed salarishuis blijft dus jouw verantwoordelijkheid. Máár hier helpen we graag bij! Malaika van den Eijnde is onze HR-specialiste. Zij staat je bij met deskundig advies of praktische ondersteuning. Ook bieden we al onze klanten geheel kosteloos een Please HR scan. Hiermee wordt het HR beleid van jouw onderneming overzichtelijk in kaart gebracht.

6. Opleiding en ontwikkeling voor je medewerkers

Wij investeren extra in de opleiding en ontwikkeling van je medewerkers door het aanbieden van gratis online trainingen via GoodHabitz. En ook het volgen van een NTI cursus met korting behoort tot de mogelijkheden.

7. Vele specialistische afdelingen

We noemden natuurlijk al onze afdeling relatiebeheer, IT en advies. Maar wij hebben nog veel meer specialisten in dienst. Zoals Ilse Vermeulen, onze eigen juriste, en Kim Luong, juridisch medewerker. Zij kunnen je helpen bij complexe juridische zaken betreffende het werkgeverschap. Dian van Wel en Rob Visser vormen de afdeling Verzuim. Zij begeleiden jou en je medewerker bij het ingewikkelde traject als een medewerker ziek wordt. Uiteraard hebben wij ook een specialistische afdeling loonadministratie, zij dragen zorg voor de vele verloningen die wij wekelijks verwerken.

Hier ligt onze kracht! Zo is alles goed geregeld en kun jij blijven doen waar jíj goed in bent… ondernemen! Dat noemen wij werkgeven zonder zorgen.