Terug naar overzicht

Bij Please op de payroll, Wencke Roefs vertelt

Hoe is het om als medewerker bij Please op de payroll te staan? Die vraag stelden wij aan Wencke Roefs (24), paaldans-instructrice bij Studio Paalsport. Voor Please Magazine gingen wij bij haar langs. Wencke vertelt over haar sport en het gemak en de voordelen van werken via een payroll bedrijf.

Paaldansen? Gebeurt dat niet alleen in nachtclubs?

“Nee hoor, paaldansen is een topsport! Sportief paaldansen is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of sportervaring. Maar voor de moeilijke oefeningen heb je behoorlijk veel kracht en souplesse nodig. Ik ben er inmiddels zelf aardig verslaafd aan geraakt.”

En je geeft ook les?

“Ja, elke vrijdagavond twee uur lang bij Studio Paalsport. Soms val ik ook in, als de eigenaresse verhinderd is.”

Je staat bij Please op de payroll. Werkt dat prettig?

“Absoluut. Ik werk bij drie verschillende werkgevers op oproepbasis, dus ik kan het goed vergelijken. Het systeem van Please is heel overzichtelijk, en het is fijn dat je gewoon online kunt zien wanneer je uitbetaald krijgt. Ook kun je zien hoeveel uur je hebt gewerkt. En als je bijvoorbeeld een keer extra werkt, kun je zelf je uren aanpassen. Wat ik ook super vind is dat Please mij financieel ondersteund bij een aantal opleidingen: de interne opleiding tot paaldans-instructrice, een EHBO-cursus en een opleiding tot personal trainer. Dankzij die bagage ben ik nu als werknemer veel meer allround inzetbaar.”

Wat doe je nog meer, naast het paaldansen?

“Ik werk parttime bij attractiepark Toverland in Sevenum, waar ik assisteer bij attracties en ook een beetje entertainment doe. Daarnaast werk ik nog als fitnessinstructrice op een sportschool in Deurne, waar ik ook groepslessen geef.”

Droom je wel eens van een eigen studio?

“In deze fase van mijn leven nog niet. Maar het is wel de bedoeling dat we het aanbod aan trainingen bij Studio Paalsport gaan uitbreiden met functionele, personal en small group-trainingen. Daar zal ik een rol in gaan spelen, vandaar ook dat ik die opleidingen heb gevolgd. Want hoe leuk ik het werk bij Toverland ook vind, uiteindelijk wil ik toch graag meer de richting in van sport en beweging. Dat is op het moment mijn droom.”

Dankzij ons collectief profiteren alle medewerkers die bij ons op de payroll staan van kortingen op dagjes uit, een goede pensioenvoorziening, gratis online trainingen en deskundig antwoord van onze relatiebeheerders op alle vragen. Wil je meer weten? Bekijk dan snel alle voordelen voor medewerkers van Please of bel ons via 0492 388 888.