PLS-Achtergrond-o1

Digitale personeelsplanning
in Aybler

Geen Excel-documenten of geprinte planningen meer ophangen in je zaak, maar alles digitaal voor jou én je medewerkers. 

Maak personeel plannen makkelijker en efficiënter

Is het in elkaar zetten van je personeelsplanning voor jou een obstakel, houd je de (ruil)verzoeken van je medewerkers amper bij én mis je soms het overzicht? Maak dan kennis met… de planningstool in Aybler!

Zo maak je je personeelsplanning gemakkelijk digitaal en kun je eerdere óf favoriete planningen snel bewerken.

Promo planningstool
Please-Bregje-LR-194

Zo werkt het!

Een nieuwe planning maken óf favoriete planning bewerken
Je richt de personeelsplanning per week in. Hierbij kun je kiezen om met een lege planning te starten of een eerdere of favoriete planning te bewerken.

Afdelingen, skills en diensttijden flexibel inrichten
Creëer overzicht door medewerkers te koppelen aan afdelingen, skills toe te wijzen en vaste diensttijden (zoals de ochtend, middag of avond) in te richten.

Medewerkers toevoegen op basis van de beschikbaarheid
Je sleept medewerkers vervolgens gemakkelijk naar een dag of in een dienst. Medewerkers geven vooraf de beschikbaarheid door waardoor jij precies weet wie je wel én niet kunt inplannen.

Voeg optioneel open diensten toe
Het is ook mogelijk om een open dienst toe te voegen. Je geeft in de planning dan alleen de dag en diensttijd door. Medewerkers kunnen zich hier voor inschrijven. Uiteraard dien jij dit nog wel goed te keuren vóórdat het zichtbaar is in de (definitieve) planning.

En kan een medewerker (tóch) niet? Dan sturen ze gemakkelijk een ruilverzoek
Is de planning al gepubliceerd, maar blijkt een medewerker niet te kunnen werken? Dan kunnen zij onderling ruilverzoeken naar elkaar sturen. Ook hierin heb je als opdrachtgever de laatste hand en dien je dit nog wel goed te keuren.

De planningstool ervaren in een notendop? Bekijk de video hiernaast. 

How to use planningstool
Sjoerd 1 – liggend (1)

Enthousiast geworden? 

Dat snappen we! Wil jij alle mogelijkheden in de planningstool ontdekken en ervaren? Plan dan een demo in met een van onze adviseurs.