Voorwaarden

Op https://vacaturebank.please.nl/ kun je zoeken naar en solliciteren op vacatures, een open sollicitatie achterlaten of een account aanmaken. Door middel van het achterlaten van jouw persoonsgegevens gaan wij er vanuit dat je op zoek bent naar of geïnteresseerd bent in (ander) werk.  Jouw inschrijving is zowel voor Please als voor jou geheel vrijblijvend. De gegevens die jij aan Please doorgeeft via deze website worden enkel gebruikt om contact met jou op te nemen en jou te bemiddelen naar een (andere) baan. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat deze informatie correct, relevant en volledig is. Please mag er bij haar dienstverlening vanuit gaan dat dit het geval is. Je kunt deze website niet gebruiken om jouw gegevens op te slaan.

Heb je gesolliciteerd op een vacature, dan wel een open sollicitatie verricht, dan gaan we er van uit dat je op zoek bent naar of geïnteresseerd bent in (ander) werk en dat we dus – mondeling, schriftelijk en/of digitaal – contact met je op mogen nemen in verband met (mogelijk) werk. Het verplicht jou niet om werk te accepteren en het verplicht Please niet om jou werk aan te bieden. Indien je binnen 6 maanden nog niet door Please bent benaderd, dan worden jouw gegevens bij Please verwijderd.

Wij vragen je o.a. om jouw opleidingsniveau en werkervaring aan Please door te geven om zodoende onze dienstverlening beter af te kunnen stemmen op jouw wensen, voorkeuren en kwaliteiten. Hoe beter jouw gegevens zijn doorgegeven aan Please, hoe beter we je kunnen helpen. Zorg in ieder geval dat je gegevens correct zijn en up-to-date.

Indien je vaker gebruik wenst te maken van onze vacaturebank, dan raden wij je aan om een account aan te maken, zodat je jouw gegevens volledig up-to-date kunt houden. Wil je dat je account en daarmee je profiel verwijderd wordt, neem dan contact met ons op.

Wil je niet langer bemiddeld worden door Please naar een (andere baan), dan kun je dit zelf aan ons doorgeven. Je komt dan niet meer voor in ons kandidatenbestand en wordt niet meer bemiddeld door Please. Je gegevens worden dan definitief verwijderd. Als je twee jaar lang geen gebruik maakt van dit account, dan worden je gegevens automatisch verwijderd.

Het is niet toegestaan berichten te verzenden of te plaatsen en/of materiaal te uploaden met een misleidende, beledigende, discriminerende of anderszins onrechtmatige inhoud. Please behoudt zich het recht voor om dergelijke berichten en/of uploads direct te verwijderen. Please behoudt zich tevens het recht voor jouw account zonder vooraankondiging te sluiten, indien jij deze gebruikersvoorwaarden overtreedt.

Ga je via Please werken bij één van onze opdrachtgevers, dan kun je een account aanmaken voor de webapplicatie UurOnline, waardoor je toegang krijgt tot relevante informatie in verband met je werkzaamheden, waaronder je arbeidsvoorwaarden, loonstroken en jaaropgave.

Please zal je persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen overeenkomstig het privacybeleid. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, neem dan direct contact met ons op.

Contact

Bij vragen of opmerkingen over deze algemene kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Please
Panovenweg 12
5708 HR HELMOND
0492 – 388 888
info@please.nl