Groei als ondernemer door te groeien als werkgever

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Krachtig werkgeven doe je samen

Merk je ook dat alle randzaken van het werkgeverschap jou te veel tijd (en geld) kosten? 

Of je nu net start met ondernemen, je jouw eerste medewerker in dienst neemt of dat je personeelsbestand behoorlijk groeit. Ondernemen en werkgeven doe je niet alleen. Je hebt een goede fundering nodig.

Van het toepassen van de nieuwste wet- en regelgeving en het beperken van kostbare werkgeversrisico’s tot het creëren van een flexibele schil. Voor al jouw werkgeversvragen ben je bij Please aan het juiste adres. 

Met de juiste kennis & tools zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt werkgeven en meer tijd overhoudt voor je onderneming en voor je personeel. Dat wil jij toch ook?

Ontdek de mogelijkheden
Marian van Please en Joey van Proeflokaal Bregje in gesprek

Wij zijn Please

Please is dé partner in personeelszaken voor het mkb. Wij helpen jou als ondernemer om jouw onderneming sterker te maken. Wij geloven in de meerwaarde van goed werkgeverschap. Omdat echt betrokken werknemers waarde toevoegen aan een bedrijf, een onderneming verder brengen en sterker maken.

Duizenden ondernemers ervaren de voordelen en beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

  • Al jouw personeelszaken onder één dak
  • Ruime ervaring en specialistische kennis
  • Uniek digitaal HR platform Aybler
Leer ons nog beter kennen

Dit doen wij voor jou

Wij ondersteunen ondernemers zoals jij met alle zaken rondom het werkgeverschap zoals werving- en selectie, contractbeheer, salarisadministratie, personeelsplanning en verzuimbegeleiding. Zo kun jij je volledig focussen op je onderneming. Hoe we jou ondersteunen, dat bepaal je zelf.

Payroll

Jij wilt meer tijd, rust, zekerheid en vrijheid om te ondernemen, zonder de risico's van het werkgeverschap. Jij wilt zeker weten dat je personeelszaken goed geregeld zijn en je wilt altijd kunnen terugvallen op een partner die alle expertise in huis heeft. Dan is Payroll perfect voor jou.

Meer informatie

Uitzenden

Jij wilt maximale flexibiliteit. Je zoekt een flexibele schil voor jouw organisatie en wilt dat je personeelszaken goed geregeld zijn én je risico’s beperken. Check? Dan past de uitzenddienstverlening van Please bij jou!

Meer informatie

Salarisadministratie

Jij wilt dat je salarisadministratie altijd goed geregeld is. Je wilt er zelf niet te veel tijd en geld aan besteden. Besteed jouw salarisadministratie uit aan Please en profiteer van alle kennis, ervaring en handige tools. Zonder eenmalige kosten en lange contractduur!

Meer informatie

HR Professionals

Jouw HR-afdeling komt handen tekort. Je mist specialistische HR-kennis. Of je HR-team heeft behoefte aan een frisse blik van iemand buiten de organisatie. Herkenbaar? Zet dan een (interim) Please HR Professional in! 

Meer informatie

ZZP dienstverlening

Wil jij jouw ZZP’ers snel aan het werk zetten én zeker weten dat je aan alle wet- en regelgeving voldoet? Dan is het tijd voor de ZZP-dienstverlening van Please. Wij nemen risico’s weg en zorgen dat alles goed geregeld is voor jou én je ZZP’ers. 100% wet DBA-proof.

Meer informatie

Please voor franchisegevers

Personeelszaken gemakkelijk, efficiënt en vooral goed geregeld voor alle filialen? Dat kan met de franchise dienstverlening van Please! Zo beperk je risico’s, voorkom je inefficiëntie én zorg je dat je franchisenemers zich kunnen richten op het optimaliseren van hun zaak.

Meer informatie

Kennis van jouw branche

Wij zijn dé expert op het gebied van horeca, logistiek en retail, maar zijn ingeregeld op meer dan 150 verschillende cao’s. Zo kunnen wij ondernemers uit diverse sectoren bedienen.

Ontdek Please voor jouw branche
Please en Groene Vingers

Exclusief bij Please: Aybler

Als klant krijg je toegang tot het exclusieve digitale platform Aybler. Hiermee heb jij altijd en overal inzicht in jouw personeelszaken, zowel via je computer als via je telefoon.  Het digitale platform zit boordevol tools om het werkgeverschap nóg gemakkelijker te maken: van onboarding tot personeelsplanning en van personeelsadministratie tot (interne) communicatie.

Ontdek Aybler
Aybler voor laptop en mobiel

Deze ondernemers kozen al voor Please

Krachtleesvoer voor werkgevers

Een kaars en een roos op een zwarte achtergrond | Rouw

Een medewerker in de rouw, wat nu?

Personeel all-in

Weet jij wat jouw personeel all-in per maand kost?

Belastingvrij vergoeden - Munten op stapels

Belastingvrij vergoeden aan een medewerker? Het kan je duur komen te staan

Meer artikelen

Bekijk het kantoor van Please

Wil jij ook werkgeverskracht?

Arno van Helvoirt

We hebben bijna een kwart eeuw expertise en ervaring op zak. Volop kennis en kunde binnen handbereik dus. En daar profiteer jij van! In één gesprek van één uur hebben we jouw doelen en wensen boven tafel. Binnen dit uur weet je waar je aan toe bent. Neem snel contact op, wij staan voor je klaar!

Arno van Helvoirt adviseur | Please

Mail ons. Wij reageren binnen één werkdag.