Zekerheid

Door te kiezen voor Please, kiest u voor zekerheid. Om u deze zekerheid te kunnen garanderen werkt Please met vast omlijnde procedures en processen. Dit biedt zowel uw organisatie, uw medewerkers als onze eigen medewerkers duidelijkheid. Naast de hantering van de NEN 4400-1-norm is Please de eerste onafhankelijke payrollorganisatie die hiermee het ISO 9001 certificaat heeft behaald.

Ondanks deze solide basis blijft u op grond van de Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA) als opdrachtgever / inlener verantwoordelijk voor het feit dat Please haar financiële verplichtingen richting belastingdienst (loonheffingen) nakomt.

Afdrachten

Please is haar financiële verplichtingen richting de belastingdienst altijd correct nagekomen. U kunt hieronder periodieke verklaringen van de belastingdienst downloaden waaruit blijkt dat Please aan deze verplichtingen heeft voldaan. Indien gewenst sturen wij u deze documenten iedere periode automatisch toe.
 
Verklaring betalingsgedrag Please BV
Verklaring betalingsgedrag Please Flex BV
Verklaring betalingsgedrag Please Nederland BV

Hoogste kredietwaardigheid

Wij controleren nauwkeurig de kredietwaardigheid van nieuwe relaties. Niet alleen voor onze veiligheid, maar ook omdat we een verantwoordelijkheid hebben richting onze bestaande relaties. Dit resulteert dan ook in een hoge kredietwaardigheid van onze eigen organisatie. In 2009 hebben we daarvoor de beste rating (D & B Rating 1) ontvangen van Dun & Bradstreet.

Volgens dit toonaangevende instituut zitten we in de hoogste kredietwaardigheidsklasse en lopen we een minimaal risico om failliet te gaan.

G-rekening

Om gevrijwaard te worden van de WKA, bieden wij u de mogelijkheid om minimaal 25% van de factuur op onze G-rekening over te maken. De G-rekening is een geblokkeerde bankrekening. Het geld dat u op deze rekening stort, mag en kan enkel worden gebruikt voor de betaling van loonheffingen van het uitgeleende personeel.
 

KVK-registers

 
Overige documenten
Please CAO
Algemene Voorwaarden